Suport Clienti: 0745150894

Avocatul dvs.online de divort

Avocatul dvs.online de divort

Portal de divort. Despre divortul in Romania, avocat specializat divort, asistenta juridica in procese de divort.

 

https://avocatulraspunde.ro/cel-mai-bun-avocat-divort/

 

Avocat divort
divort cu avocat

Procesul de divort implica de cele mai multe ori atat decizii greu de luat, precum si efoturi emotionale dificil de trecut pentru toate partile.
Chiar daca, in anumite situatii, divortul reprezinta in primul rand atat o oficializare a unei rupturi definitive, deja existente intre doi soti, din punct de vedere legal, divortul poate implica o serie de alte aspecte de discutat si stabilit:

 • stabilirea domiciliului copiilor minori dupa divort
 • stabilirea autoritatii parintesti (comune sau exclusiv in sarcina unuia dintre parinti) asupra copiilor minori, dupa divort
 • stabilirea pensiei de intretinere pentru copii
 • stabilirea unui program de vizitare intre copil si parintele la al carui domiciliu nu locuieste copilul
 • stabilirea numelui purtat de soti dupa divort
 • partajarea bunurilor comune din casatorie – partaj

  Necesitatea unui Avocat in procesul de divort

  Asistenta unui Avocat in procesul de divort este mai mult decat recomandabila, chiar daca legea nu o impune.
  Cunoasterea in amanunt a elementelor ce definesc un astfel de proces, a modului in care fiecare parte isi poate sustine si apara punctul de vedere, efectuarea in cunostinta de cauza si in mod corect a etapelor si procedurilor implicate de un astfel de proces, reprezinta impreuna elemente absolut necesare in obtinerea unei decizii de divort echitabile si in conformitate cu vointa partilor sau situatia reala existenta.

  Avand o bogata experienta in Dreptul Civil, cu specializare in domeniul legislatiei Familiei si Drept International Privat  desfasoara in mod uzual activitati de:

 • consultanta juridica pentru procese de divort, acordand consultatii juridice la sediul Cabinetului. Puteti solicita chiar acum o programare:
 • asistenta juridica pe durata procesului de divort, incluzand redactarea tuturor documentelor juridice
 • reprezentarea cetatenilor romani din strainatate in procese de divort in Romania. Trebuie mentionat ca in acest caz nu se poate realiza divortul la notar, chiar daca divortul este prin acord
 • redactare documente juridice necesare in procesele de divort
 • recunoastere divort din strainatate in Romania
 • asistenta completa in decursul procedurii preliminare a medierii
 • realizarea partajului o data sau ulterior procesului de divort. De asemenea, se pot asigura serviciile de mediere in vederea efectuarii partajului sau, in functie de situatie, ca si avocat, de asistenta in procedura medierii.
  Divorțul reprezintă actul de desfacere a unei căsătorii în mod legal. În România, aceasta se poate realiza printr-un proces, urmând dispozițiile codului civil al României. Există patru motive de divorț, definite în Art. 373 a) prin acordul soților, la cererea ambilor soți sau a unuia dintre soți acceptată de celălalt soț; b) atunci când, din cauza unor motive temeinice, raporturile dintre soți sunt grav vătămate și continuarea căsătoriei nu mai este posibilă; c) la cererea unuia dintre soți, după o separare în fapt care a durat cel puțin 2 ani; d) la cererea aceluia dintre soți a cărui stare de sănătate face imposibilă continuarea căsătoriei.[1] Divorțul are loc conform dispozițiilor codului de procedură civilă al României (art 914 – 934)