Suport Clienti: 0745150894

Ce este pandemia 198 views

Ce este pandemia

Ce este pandemia ? Este o intrebare foarte des intalnita in 2020 si ne-a dat viata peste cap tuturor

 

Epidemie şi Pandemie sunt cuvinte care provoacă teama. Te duc cu gândul la un sistem de sănătate suprasolicitat, la măşti de protecţie şi la creşterea numărului de decese. Aceste asocieri sunt de înţeles dar nu au nimic în comun cu definiţia celor doi termeni.

Se vorbeşte despre o epidemie atunci când o anumită boală îşi face apariţia nefiresc de frecvent, într-o regiune anume, într-o perioadă de timp limitată.

O pandemie este o epidemie care se răspândeşte dincolo de graniţele unui stat sau ale unui continent.

Aceasta înseamnă mai ales că menţinerea sub control a unei maladii depinde de cooperarea sistemelor de sănătate ale diverselor ţări. Şi nu înseamnă că o boală este deosebit de periculoasă sau mortală.

Opusul, din punct de vedere geografic, al unei pandemii este o endemie

Endemia – o ameninţare permanentă

O boală care îşi face periodic apariţia în anumite regiuni este numită boală endemică. În cazul unei endemii numărul îmbolnăvirilor rămâne relativ constant de-a lungul timpului.

Acest număr este mai ridicat decât în alte regiuni, dar nu creşte în decursul timpului. Într-un interval de timp anume, mereu se îmbolnăvesc cam la fel de mulţi oameni.

 

Coltuc Si Asociatii Sai Ce inseamna consultanta afaceri? Ce este recuperare creante debite si datorii? Ce acte si cat costa infiintarea unei firme si pfa? Ce este Gdpr? Cum pot obtine avize pentru firma sau persoana fizica? Va raspunde COLTUC SI ASOCIATII SAI – INTOTDEAUNA EFICIENTI Vezi www.coltucsiasociatii.ro

 

 

https://tatal.ro/

https://mascacustil.ro/

https://coltuc.ro/

https://mallcopii.ro/

https://produsedingospodarie.ro/

 

Doar prestatorii inregistrati pot aplica la servicii.

Spune ce crezi

Distribuie acest job
Contact
Accept Termenii si Conditiile