Suport Clienti: 0745150894

Freelancer, Colaboratori 527 views

Freelancer, Colaboratori

 

În calitate de Freelancer, colaborator, sunteți responsabil cu vânzarea sistemelor telematice și a soluțiilor de gestionare a flotelor, în special în segmentul B2B

Abilitățile dvs:

Sunteți siguri de abilitățile voastre, sunteți serios, acționați proactiv? Comunicarea este abilitatea dvs. principală, lucrați independent, orientat spre îndeplinirea scopului și stresul nu vă poate afecta. Iar dacă gândiți și acționați într-un mod orientat spre îndeplinirea nevoilor clienților, ne-ar face plăcere să vă întâlnim!

Ce oferim:

 

Oferim un venit pe bază de comisioane, un program flexibil de lucru și un produs disponibil imediat. În plus, un mare potențial al pieței țintă și o echipă cu experiență care vă susține. Aveți ocazia de a vă lărgi lista de clinți și de a extinde portofoliul de produse. Suna bine?

De ce nu trebuie să pierdeți această ocazie?

Un nou segment de piață, cu oportunități de creștere rapidă, un produs ușor accesibil și în fundal o companie multinațională de telematică cu 17 ani de experientă pe piața IOT și o echipă experimentată, bazată pe inovare. Aveți intrebari?

Aplicați aici.

 

 

Informatii Serviciu

  • Platesc Dupa vanzare
  • Acest job a expirat!
Distribuie acest job
Contact
Accept Termenii si Conditiile